Υπαναχώρηση και Επιστροφές Προϊόντων

Προσπαθώντας πάντα να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η εταιρεία Living Objects σας προσφέρει τη δυνατότητα δωρεάν επιστροφής εντός 30 ήμερων, από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος.
Επισκεφθείτε το κατάστημα Living Objects στην Γλυφάδα όπου με χαρά θα σας εξυπηρετήσουν για την αλλαγή σας. Αφού ελεγxθεί το προϊόν μπορείτε να προβείτε σε νέα αγορά ή να πάρετε πιστωτικό σημείωμα με ισχύ ενός χρόνου.

Επιστροφή στο Κέντρο Επιστροφών (αποστολή με courier)

Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε με courier προϊόν/τα που αγοράσατε ή λάβατε από κατάστημα Living Objects, για οποιονδήποτε λόγο (εκτός ελαττωματικού ή σπασμένου – ακολουθεί ανάλυση – ή λανθασμένης παραγγελίας) μπορείτε εντός 30 ημερών, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

– Τοποθετείτε το/τα προϊόν / -ντα στη συσκευασία τους, μαζί με την ανάλογη απόδειξή
– Αποστέλλετε με courier της επιλογής σας το/ α προϊόν/τα σας στο Κέντρο Επιστροφών, αναλαμβάνοντας τα έξοδα αποστολής.

Η διεύθυνση στην οποία θα πρέπει να αποστείλετε το πακέτο σας είναι: Λαζαράκη 16, 16675, Γλυφάδα
με την ένδειξη: «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ»

Δώρα

Στην περίπτωση που σας έχουν προσφέρει ένα δώρο από την Living Objects Γλυφάδας και θα θέλατε να το επιστρέψετε, επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail στο info@livingobjects.gr ή τηλεφωνικά στο 210 8940347 για να οργανωθεί η επιστροφή του και η αποστολή του νέου προϊόντος. Παρακαλούμε σημειώστε ότι το κόστος επιστροφής και η αποστολή του νέου προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη.

Ελαττωματικό Προϊόν

Αν το προϊόν που παραγγείλατε δε σας ικανοποιεί (είναι ελαττωματικό ή το παραλάβατε σπασμένο) μη διστάσετε να το επιστρέψετε μέσα σε χρονικό διάστημα 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του (στη συσκευασία του) και εμείς θα προβούμε σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την αντικατάστασή του. Τα σχετικά κόστη αποστολής αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου η Living Objects Γλυφάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210 8940347.